Tovább a fő tartalomhoz
Oldalpanel
Kezdőoldal
Naptár
Információk
Tovább
Site-wide search
Keresés
Bezárás
Perform search
Keresési bemeneti adatok váltása
magyar (hu)
Deutsch (de)
English (en)
English (United States) (en_us)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
magyar (hu)
Nederlands (nl)
Română (ro)
Русский (ru)
Українська (uk)
日本語 (ja)
Jelenleg vendégként van bejelentkezve
Belépés
Kezdőoldal
Naptár
Információk
JavaScript is disabled in your browser.
Many features of Moodle will be not usable or will appear to be broken.
Please enable JavaScript for the full Moodle experience.
Microbiological aspects of food safety and quality (MTMEL7011A)
Beiratkozási lehetőségek
Microbiological aspects of food safety and quality (MTMEL7011A)
Oktató:
Dr. Bérczesné Szojka Anikó
Oktató:
Dr. Karaffa Erzsébet Mónika
Oktató:
Dr. Kovács Csilla
Oktató:
Ludman-Mihály Kata
Oktató:
dr. Pál Károly
Oktató:
Dr. Peles Ferenc Árpád
Oktató:
Dr. Zabiák Andrea
A kurzusba vendégek nem léphetnek be, kérem jelentkezzen be!
Folytatás
Debreceni Egyetem
https://elearning.unideb.hu
Kapcsolat:
elearning@metk.unideb.hu