Zum Hauptinhalt
elearning.unideb.hu
  • Startseite
  • Information
  • Mehr
Systemweite Suche Schließen
Sucheingabe umschalten
Deutsch ‎(de)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ English (United States) ‎(en_us)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ magyar ‎(hu)‎ Nederlands ‎(nl)‎ Română ‎(ro)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ 日本語 ‎(ja)‎
Login
elearning.unideb.hu
Startseite Information
  1. Kurse
  2. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management
  3. Élelmiszertudományi Intézet

Élelmiszertudományi Intézet

Alles aufklappen

English Courses

Csomagolás technológia (MTMEL7030) 24/25-1
A termésképződés növényfiziológiai alapjai (MTA0690 gy)
A termésképződés növényfiziológiai alapjai (MTA0690-K2-E)
Akadémiai nyelvi készségek (MTM7NY1A)
Analitikai és mikrobiológiai gyorsmódszerek (MTMEL018, MTMELL018, MTMEL7020, MTMELL7020)
Analitikai kémia (MTBE7009) (24/25-2. félév)
Borászat és üditőital ipari technológia (MTBE7029) (24/25 – 2. félév)
Csomagolástechnológia (MTBE7039) 2023/2024/1. félév
Élelmiszer kollodika (MTBEL7020) 25/26/1 levelező
Élelmiszer kolloidika (MTBE7012) 2025/2026/1.
Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai (MTMEL009, MTMEL7011, MTMELL7011) 2025/2026/1. félév
Élelmiszer toxikológia ETKIE-TTL-ETOX; MTMELL7014 2024/25/2
Élelmiszer-mikrobiológia - MTB7024, MTB60091
Élelmiszer-mikrobiológia alapjai (MTMEL7006, MTMELL7006)
Élelmiszeranalitika (MTBE7023) 2025/2026/1.
Élelmiszerbiztonság alapjai (Introduction to food safety) (MTBE7004A) 2025/2026/1.
Élelmiszerbiztonság alapjai (MTBE7004) 2025/2026/1.
Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem (MTMEL7002, MTMELL7002) (24/25 – 2. félév)
Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem (Expectation to foodstuff, consumer protection) (MTMEL7002A) 2025/2026/1.
Élelmiszeripari műveletek I. (MTBE7013B) 2024/2025/2
Élelmiszerkémia (angol) (MTBE7014A) 2025/2026/1.
Élelmiszerminőség és élelmiszerlánc-biztonság (MTMAL7011) 2025/2026/1.
Élelmiszerminőségi és biztonsági kockázatelemzés (MTMEL7021) 2025/2026/1.
Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP a gyakorlatban) (Quality and safety of food technologies (HACCP in practice)) (MTMEL7004A) 2025/2026/1.
Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP a gyakorlatban) MTMEL7004, MTMELL7004 24/25/2
Elválasztástechnika (MTMEL7003) 2024/2025/2
Elválasztástechnika (MTMELL7003, MTMELL7003 vk) 2024/2025/2.
Food Analytics - MTBE7023A 2025/2026/1.
Food colloidics (MTBE7012A) 2025/2026/1.
Food industry technologies and quality assurance (MTBE7031A) (24/25 – 2. félév)
Food microbiology - MTB7024A, MTBE101
Food quality and safety risk analysis (MTMEL7021A) (24/25 – 2. félév)
Hyphenated analytical methods (MTMEL7015A)
Iparági élelmiszertechnológia és minőségügy (MTBE7031) (24/25– 2. félév)
Ipari hulladékok szerepe a növénytáplálásban (MTSZAB008)
Ipari mikrobiológia (MTBE7019) 2024/2025/2
Kapcsolt analitikai módszerek
Kemometria az élelmiszeranalitikában (MTMEL7041A) 2025/26-1
Mezőgazdasági (és élelmiszeripari) mikrobiológia, Mikrobiológia alapjai 2025/2026/1
Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia (Nagyvárad, Kisvárda) - MTBMLP7011, MTBMLV7011
Mezőgazdasági termékfeldolgozás és -minősítés (MTOAG7052)
Microbiological aspects of food safety and quality (MTMEL7011A)
Minőségbiztosítás (MTOAG7039, MTMKE7025, MTMKE025, MTMNT7021, MTMNTL7021, MTMNT024, MTMLT024)
Minőségirányítás alapjai - MTBE7010, MTB60116
Minőségirányítás, minőségmenedzsment (MTMEL7012)
Minőségirányítás, minőségmenedzsment (MTMELL7012, MTMELL017)
Automatische Einschreibung
Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban - MTMEL7016, MTMELL7016
Minőségirányítási rendszerek (MTBK7012), Minőségügy (AOTTMBJ4)
Molecular biology (MTMNO7012A)
Molekuláris biológia (MTMNO7012)
Növényi eredetű termékek minősítése (MTBE7036, MTBEL7049) (24/25 – 2. félév)
Növénytáplálás fiziológiai alapjai (MTB0151-K3-E)
Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban - MTMEL7017, MTMELL7017
Physiological foundations of plant nutrition (MTB0151-K3)
Quality management systems and audit in the food chain (MTMEE020, MTMEL7016A)
Reológiai élelmiszervizsgálat (MTMEL7022) 2025/26-1.
Reológiai élelmiszervizsgálat (MTMELL7022) 2025/26-1.
Rheology in food testing (MTMEL7022A) (24/25 – 2. félév)
Separation techniques (MTMEL7003A) 2025/2026/1.
Sör és szeszesipari technológia (MTBE7032) (24/25– 2. félév)
Szakmai idegen nyelv II. (MTB7NY2A)
Szakmaspecifikus modul II. (MTMSC_SSN_EL2N_17, MTMSC_SSN_EL2L_17) 2025/2026/1.
Szántóföldi növények minőségvizsgálata (MTMNT7020A) 24/25-2
Szántóföldi növények minőségvizsgálata (MTMNTL7020) 2025/26-1.
Technologies of brewing and distilling industries (MTBE7032A) (23/24 – 2. félév)
Technologies of wine and fruit juice making (MTBE7029A) (24/25 – 2. félév)
The role of industrial waste in plant nutrition (MTSZAB008)
Traceability in the food chain (MTMEE022, MTMEL7017A)
Sie sind nicht angemeldet. (Login)
Laden Sie die mobile App
Powered by Moodle

 

DE logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.unideb.hu

Kapcsolat:
elearning@metk.unideb.hu