Skip to main content
elearning.unideb.hu
  • Home
  • Information
  • More
Close
Toggle search input
English (United States) ‎(en_us)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ English (United States) ‎(en_us)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ magyar ‎(hu)‎ Nederlands ‎(nl)‎ Română ‎(ro)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ 日本語 ‎(ja)‎
Log in
Home Information
  1. Courses
  2. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management
  3. Élelmiszertudományi Intézet

Élelmiszertudományi Intézet

Expand all

English Courses

Csomagolás technológia (MTMEL7030) 24/25-1
Akadémiai nyelvi készségek (MTM7NY1A)
Analitikai és mikrobiológiai gyorsmódszerek (MTMEL018, MTMELL018, MTMEL7020, MTMELL7020)
Analitikai kémia (MTBE7009) (24/25-2. félév)
Borászat és üditőital ipari technológia (MTBE7029) (24/25 – 2. félév)
Csomagolástechnológia (MTBE7039) 2023/2024/1. félév
Élelmiszer kollodika (MTBEL7020) 24/25-1 levelező
Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai (MTMEL009, MTMEL7011, MTMELL7011) 2024/2025/1. félév
Élelmiszer toxikológia ETKIE-TTL-ETOX; MTMELL7014 2024/25/2
Élelmiszer-mikrobiológia - MTB7024, MTB60091
Élelmiszer-mikrobiológia alapjai (MTMEL7006, MTMELL7006)
Élelmiszeranalitika (MTBE7023) 2024/2025/1.
Élelmiszerbiztonság alapjai (Introduction to food safety) (MTBE7004A) 2024/2025/1.
Élelmiszerbiztonság alapjai (MTBE7004) 2024/2025/1.
Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem (MTMEL7002, MTMELL7002) (24/25 – 2. félév)
Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem (Expectation to foodstuff, consumer protection) (MTMEL7002A) 2024/2025/1.
Élelmiszeripari műveletek I. (MTBE7013B) 2024/2025/2
Élelmiszerminőség és élelmiszerlánc-biztonság (MTMAL7011) 2024/2025/1.
Élelmiszerminőségi és biztonsági kockázatelemzés (MTMEL7021) 2024/2025/1.
Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP a gyakorlatban) (Quality and safety of food technologies (HACCP in practice)) (MTMEL7004A) 2024/2025/1.
Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP a gyakorlatban) MTMEL7004, MTMELL7004 24/25/2
Elválasztástechnika (MTMEL7003) 2024/2025/2
Elválasztástechnika (MTMELL7003, MTMELL7003 vk) 2024/2025/2.
Food Analytics - MTBE7023A
Food industry technologies and quality assurance (MTBE7031A) (24/25 – 2. félév)
Food microbiology - MTB7024A, MTBE101
Food quality and safety risk analysis (MTMEL7021A) (24/25 – 2. félév)
Hyphenated analytical methods (MTMEL7015A)
Iparági élelmiszertechnológia és minőségügy (MTBE7031) (24/25– 2. félév)
Ipari mikrobiológia (MTBE7019) 2024/2025/2
Kapcsolt analitikai módszerek
Kémia és biológiai számítási gyakorlatok (MTBE7046)
Mezőgazdasági (és élelmiszeripari) mikrobiológia, Mikrobiológia alapjai 2024/2025/2
Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia (Nagyvárad, Kisvárda) - MTBMLP7011, MTBMLV7011
Mezőgazdasági termékfeldolgozás és -minősítés (MTOAG7052)
Microbiological aspects of food safety and quality (MTMEL7011A)
Minőségbiztosítás (MTOAG7039, MTMKE7025, MTMKE025, MTMNT7021, MTMNTL7021, MTMNT024, MTMLT024)
Minőségirányítás alapjai - MTBE7010, MTB60116
Minőségirányítás, minőségmenedzsment (MTMEL7012)
Minőségirányítás, minőségmenedzsment (MTMELL7012, MTMELL017)
Auto Enroll
Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban - MTMEL7016, MTMELL7016
Minőségirányítási rendszerek (MTBK7012), Minőségügy (AOTTMBJ4)
Molecular biology (MTMNO7012A)
Molekuláris biológia (MTMNO7012)
Növényi eredetű termékek minősítése (MTBE7036, MTBEL7049) (24/25 – 2. félév)
Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban - MTMEL7017, MTMELL7017
Quality control, quality management (MTMEL7012A) (24/25_II)
Quality management systems and audit in the food chain (MTMEE020, MTMEL7016A)
Reológiai élelmiszervizsgálat (MTMEL7022) 2024/25-1.
Reológiai élelmiszervizsgálat (MTMELL7022) 2024/25-1.
Rheology in food testing (MTMEL7022A) (24/25 – 2. félév)
Separation techniques (MTMEL7003A) 2024/25/1.
Sör és szeszesipari technológia (MTBE7032) (24/25– 2. félév)
Szakmai idegen nyelv II. (MTB7NY2A)
Szakmaspecifikus modul II. (MTMSC_SSN_EL2N_17, MTMSC_SSN_EL2L_17) 2024/2025/1.
Szántóföldi növények minőségvizsgálata (MTMNT7020A) 24/25-2
Szántóföldi növények minőségvizsgálata (MTMNTL7020) 2024/25-1.
Technologies of brewing and distilling industries (MTBE7032A) (23/24 – 2. félév)
Technologies of wine and fruit juice making (MTBE7029A) (24/25 – 2. félév)
Traceability in the food chain (MTMEE022, MTMEL7017A)
You are not logged in. (Log in)
Get the mobile app
Powered by Moodle

 

DE logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.unideb.hu

Kapcsolat:
elearning@metk.unideb.hu